Keressen bennünket közvetlen: +36-78-462-220
6300, Kalocsa, Szent István király utca 37. Nézzük meg térképen
<span>Bemutatkozás</span>

Bemutatkozás

Isten hozta

Üdvözöljük honlapunkon! Ezúton kívánunk Önnek kellemes olvasgatást oldalunkon. Kérdés esetén keressen bennünket a Kapcsolat menüpont alatt.

Történetünk

Vállalkozásunk 1990 óta eredményesen működik a város központjában. Ez idő alatt vendéglátás, kereskedelmi és szállodaszolgáltatás mellett saját tulajdonú ingatlanaink hasznosításával és bérbeadásával szolgáljuk a nagyközönséget ki igazodva a folyamatosan változó igényekhez.

Kalocsa sétálóutcájában lévő Piros Arany Panzió egy több évtizede működő szálláshely.

Céljaink

Az elmúlt időszak során elhasználódott és korszerűtlenné vált. 2019 év során a Kisfaludy pályázat elnyerésével és a PIKK Kft önerejének köszönhetően teljes körű felújítást valósítunk meg. Így ki lesz alakítva 21 teljesen felújított szoba és 22 szociális blokk. A szobák vadonatúj berendezéssel, nagyrészt klímával és digitális kábel TV-vel felszereltek. A teljes víz- , melegvíz- , szennyvízhálózat kicserélődik. A villamos hálózat is átépítésre kerül, valamint a teljes panzió padlóburkolata is megújul.

Ezzel a fejlesztéssel 48 fő színvonalas pihenését tudjuk biztosítani a hozzá tartozó turisztikai szolgáltatásokkal együtt.

Ezekkel karöltve a Piros Arany Panzió célja és hitvallása, hogy a lehető legjobb minőségben és a legszélesebb körű kínálattal megteremtse a lehetőséget arra, hogy hotel vendégeinek mindegyike megtalálja a megfelelő pihenési formát. Ezt kívánja elősegíteni a szálloda személyzete és szolgáltatásai.
A pihenés mellett hatalmas vonzerőt jelentenek Kalocsa illetve a környező települések nevezetességei, látványosságai.

Bővített Kontinentális reggeli 1500ft/fő áron, a szobaár nem tartalmazza. A Panzióban kerékpárkölcsönzés elérhető.

A panzió vendégei az épületben található Vicai Látás és Hallásközpontban 20% kedvezményt kapnak a Vizsgálat árából.

Visa és Mastercard kártyát elfogadunk.

 

 

 

Szeretettel várjuk kedves vendégeinket az év minden napján, a nap 24 órájában.